Bli med når vi samler dansk og norsk næringsliv i Kristiansand! Dette blir en unik mulighet til å skape nye forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak, få ny bransjespesifikk kunnskap og høre mer om konkrete innovative projekter.

Save the date_2.png

Vi gjentar tidligere års suksess og inviterer danske og norske bedrifter til vår årlige næringslivkonferanse Skagerrak Business Summit, torsdag den 16. juni kl 08.30-21.00.

I år satser vi på på grønn omstilling og digitalisering – to satsingsområder som blir enda viktigere for fremtidens næringsliv. Konferansen åpner dørene for noen av de mest innovative bedriftene samt ledende forskere fra Danmark og Norge – kom og bli inspirert!

MATCHMAKING

Nettverk er en av de mest avgjørende faktorene for samarbeidet mellom Norge og Danmark, derfor legger vi til rette for matchmaking med 1 til 1 speeddatingsmøter på 3 x 20 minutter hvor du får mulighet til å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder. Foredragsholderne vil også være tilgjengelig under matchmaking-sesjonen.

HVEM ER MÅLGRUPPEN FOR KONFERANSEN?

Konferansen er for deg som driver med maritim industri eller er i energibransjen og som ønsker å knytte forretningsrelasjoner mellom Norge og Danmark og i tillegg høre om de nyeste trendene innenfor grønn omstilling og digitalisering.

PÅMELDING

Konferansen arrangeres i år på Hotel Scandic Kristiansand Bystranda og avsluttes med middag på samme sted. Meld deg på her.

PROGRAM:

program3

program4