Internett of Things, Big Data og kunstig intelligens (AI) er tema for årets Digitalkonferanse, med foredragsholdere som Thomas Anglero fra IBM, Torgeir Waterhouse fra IKT Norge og Christian Bengtson fra The Weather Company som driver en av verdens mest avanserte IoT plattformer for innhenting, analyse og distribusjon av vær- og trafikkdata.

digitalkonferansen4.jpg

Meld deg på Digitalkonferansen 2018 11. april

Ansvarlig redaktør i nytid.no, Truls Lie, startet året med å spørre: Velkommen til 2018 – året da AI, eller kunstig intelligens, overtar for «Big Data»? Bli med på Digitalkonferansen og bedøm selv.

Energiske Thomas Anglero, Innovasjonsdirektør og ansvarlig for Watson i IBM Norge, jobber for å finne ut hvordan kunstig intelligens påvirker oss. Det blir spennende å høre hva denne profilerte pådriveren for kunstig intelligens og supercomputeren Watson skal si i årets foredrag. Vær forberedt til å bli imponert over hvilke enorme muligheter det ligger i avansert teknologi. 

Gled deg også til å høre Torgeir Waterhouse som er en ettertraktet foredragsholder, som ofte inspirerer lytterne sine med bransjeaktuelle utfordringer innen IT og teknologi. Torgeir er direktør for internett og nye medier i IKT Norge. 

I tillegg kommer flere andre foredragsholdere som Frank Wehus (Effera), Morten Goodwin (CAIR) og Jon Christian Hillestad (Telia). Dette må du ikke gå glipp av. Se program og meld deg på her