Digitalkonferansen 2020 skal arrangeres 21. oktober 2020 og en egen programkomité jobber nå med å sette sammen høyaktuelt program denne dagen. Det vil snart komme mer informasjon om både program og hvilke tiltak som settes inn denne dagen i forbindelse med smittevern. Påmelding kommer snart, så hold av datoen!

Vi har aldri vært mer digitale - så hvordan tilpasser vi oss? Koronatiden har gitt mange bedrifter utfordringer og muligheter hvor det blir tatt i bruk ny teknologi for å løse disse. Det skjer mye spennende innen bruk av kunstig intelligens på tvers av bransjer. 

Mer info kommer, og vi gleder oss til en begivenhetsrik og spennende konferanse!

Nyskaping ved bruk av teknologi skjer også her på Sørlandet, og Digin og Sparebanken Sør setter fokus på dette gjennom den årlige Innovasjonsprisen som deles ut under konferansen. Vinneren av av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris 2019 ble Optilift, og vi er spente på å se hvem som går av med seieren i 2020!

Påmeldingsrekord, strålende tilbakemeldinger og etablering av nye forretningsforbindelser er en god oppsummering for Digitalkonferansen som gikk av stabelen i 2019. Her er en smakebit:

  • Sted: Radisson Blu Caledonien Hotel
  • Dato: 21. oktober 2020
  • Tidspunkt: Kl. 09.15 - 16.00
  • Medlemspris: 900,- ekskl. mva.
  • Pris ikke-medlem: 1800,- ekskl. mva.

Foredragsholdere (kommer snart)

Program

0915 - 0950

Registrering og mingling

Kom tidlig for en kopp kaffe og litt prat.

0950 - 1000

Velkommen

Introduksjon av konferansier Eirik Norman Hansen.

1000 - 1030

Key Note Speaker - Innovasjon og trender

Thomas Anglero, Nordic Director of Innovation, IBM Norge.

1035 - 1100

Hvilke muligheter vil det nye 5G nettet gi oss?

Patrick Waldemar, Vice President, Head of Technology Research hos Telenor. Hovedansvar for 5G hos Telenor.

1105 - 1130

Hvordan løser vi den enorme datatrafikken som er knyttet til internett?

Peder Nærbø, styreleder, grunder og største eier i Bulk Infrastructure. Har bygd stort datalagringssenter i regionen, andre steder i Norge og Danmark. Bulk er også medeier i stor fiberkabel fra USA til Europa, inkludert Norge. Hva betyr dette får regionen?

1130 - 1215

Lunsj

Vi nyter en bedre lunsj på Grenseløs restaurant i 1. etasje. Mingler og skaffer nye forretningsforbindelser.

1215 - 1240

What is the secret formula that enables Amazon to continuously innovate at speed and scale?

Anne Månsson fra Amazon Web Services vil dele hvordan Amazon tenker på innovasjon, og hvordan arbeidsmåten operasjonaliseres over hele den globale organisasjonen.

1245 - 1310

Investere i selskaper som løser klimautfordringer

Siri Kalvig, adm. dir. i Nysnø. Nysnø har fått kr 1,5 milliarder til å investere i ny teknologi som er med på å løse utfordringer innen klima og miljø.

1315 - 1340

Et av nordens raskest voksende programvareselskap holder til i Kristiansand

Adm. dir. Lene Diesen i Semine forteller hvordan de ved hjelp av kunstig intelligens har kunnet vokse slik og skapt konkurransefordeler for sine kunder.

1340 - 1400

Pause

Vi strekker på beina, litt kaffe, frukt, snacks og mingling.

1400 - 1425

Hvordan bruke AI i kommunikasjonsbransjen?

Navreet Kaur, Analysesjef og prosjektleder for First House digitale satsing, Hastings. Hun beskriver hvordan kunstig intelligens brukes til analyse av enkeltsaker, omdømme, omtale, merkevare m.m.

1430 - 1455

Fornybarbransjen står ovenfor en fundamental revolusjon

Leder Agder Energi Fleksibilitet, Rune Hogga er leder for utviklingen av nye forretningsmodeller og start-up i Agder Energi konsernet. Også styreleder i Nodes som vi får høre mer om her.

1500 - 1525

Hvordan bidrar UiA med forskning, utdanning og innovasjon for å løse digitaliseringsutfordringen i samfunnet?

Viserektor for samfunnskontakt og nyskapning, Gøril Hannås.

1530 - 1555

Utdeling av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonsprisen

3 finalister får presentere seg. Vinneren kåres og prisen overrekkes av adm. dir. Sparebanken Sør, Geir Bergskaug.

1555 - 1600

Avslutning og oppsummering

1600 - 1800

Mingling i Skybaren på Caledonien

Bli bedre kjent med andre konferansedeltakere og foredragsholdere. Unik mulighet for å bygge nye nettverk og ny business. I fjor fikk over 60% av deltakerne nye forretningsforbindelser på denne minglingen.

Servering av fingermat og drikke.

Samarbeidspartnere