• Sted: Kilden konserthus
  • Dato: 22. september 2021
  • Tidspunkt: Kl. 10.00 - 16.00
1200x675.jpg

22. - 23. september arrangeres Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand.

I en tid med store endringer og usikkerhet, samler Techpoint ledere og gründere fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og vekstselskapene i Norden, for å sette fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

Konferansen har som mål å bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye lønnsomme arbeidsplasser. Techpoint skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn.

 Årets temaer:

  • Hvordan kommer vi oss ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid?
  • Hvordan kan teknologi som kunstig intelligens, roboter og bruk av data gi bedrifter nye konkurransefortrinn og samtidig bidra til det grønne skiftet?
  • Hvordan vil arbeidslivet endre seg fremover, og hvordan utvikler vi skapende organisasjoner i en mer fleksibel og tillittsbasert arbeidshverdag?

Techpoint er også blitt en viktig møteplass for å kople gründer- og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon. 

Torsdag 23. september arrangeres Techpoint Travel som er videreføringen av den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference. Parallelt med Techpoint Travel går det flere superspennende fagseminarer.

Techpoint 2021 arrangeres på Kilden teater og konserthus, og på kvelden 22. september blir Techpoint Party arrangert på Christiansholm festning.

Les mer og meld deg på her.