Skagerrak Business Summit er en årlig konferanse som har som formål å skape nye forretningsmuligheter på tvers av Skagerak. 

Bli med når vi samler danske og norske forretningsfolk i Hirtshals for å få ny bransjespesifikke kunnskaper og skape forretningsforbindelser over hele Skagerrak.

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer danske og norske bedrifter til den årlige forretningskonferansen Skagerrak Business Summit torsdag 22. november 2018 kl. 08:30 til 22:00. I år fokuserer vi på "Connectivity." Nettverk er en viktig del av virksomheten - både digital og menneskelig, hvorfor Skagerrak Business Summit fokuserer på dette. Vi lever i en forandringsverden der alt kan forandres raskt, og det er viktig å holde seg oppdatert. Les mer om konferansen og meld deg på her.

Skagerrak Business Summit vil i år avholdes på Nordsøen Forskerpark og avsluttes med en bankettmiddag kl. 17:00 foran det store Ocenarium på Nordsjøen Oceanarium. Både konferanse- og bankettmiddag er gratis for norske deltakere. Konferansens hovedsponsor i år er Maritim og Energi, samt IKT. Norske samarbeidspartnere er Digin og Maritimt Forum.

Se program for dagen her.

Her kan du laste ned invitasjon. Hjelp oss gjerne med å spre denne til aktuelle virksomheter.

Konferansen og reise med Color Line er gratis for deltagere fra Norge, men deltakerne må dekke eventuell overnatting selv. Color Line sponser overfart med ferje til og fra konferansen.

Overnatting

Arrangører av konferansen har forhandlet en spesielt gunstig pris for deg som deltaker hvis du bestiller et opphold på Montra Skaga Hotel.

For booking, kontakt: sales@skagahotel.dk og informer om at du deltar i Skagerrak Business Summit. Prisen er kr 795, - for et dobbeltrom inkl. frokost.

  • Sted: Nordsjøsenteret i Hirtshals
  • Dato: 22. november 2018
  • Tidspunkt: Kl. 10.00 - 16.00